Walk the Walk

Walk The Walk är vår egen hingst som introducerades avelssäsongen 2016. Han är efter Muscle Hill och ett av världens bästa möderne i form av Letsjustalkaboutme, som letar sig tillbaka till Delmonica Hanover. Han har gjort stor succé i aveln och har hittills betäckt 114 ston. Kännetecken för fölen är att de är långbenta, korrekta och ofta har fina tecken.

 

Exteriört är han väldigt lik Muscle Hill, med exakt samma mankhöjd på på 163 cm. Han är väldigt slank och smidig och har ett fint sluttande kors. Han har även ärvt fadern Muscle Hills långa och effektiva löpsteg samt fina temperament. Till skillnad mot Muscle Hill är dock Walk The Walk inte brun utan svart.

Walk The Walk är uppstallad under avelssäsongen 2018 på Stall Etell på Gotland, och du kan med fördel inackordera ditt sto hos dem, eller beställa transportsperma till en godkänd mottagarstation. Vi hade hög dräktighet på båda varianterna förra säsongen och skickar till hela Sverige.

Priset 2018 ligger på 2 000 vid bokning och 16 000 för levande föl*. Mejla, ring eller skicka SMS till Mikael på 0761142600 om du vill veta mer eller boka honom.

Det går också bra att boka Walk The Walk direkt här.

* Moms och vet.avg tillkommer.

Ett av hans lopp där han springer mot bland annat Propulsion.

Annons, Walk the Walk, Muscle Hill